Fra Ving til mediebyrå

Elisabeth Larsen-Vonstett slutter som informasjonssjef i Ving Norge og skal fra første mars gi kunder i mediebyrået MediaCom råd om innholdsmarkedsføring.

0

– I MediaCom Beyond Advertising skal jeg jobbe med noen av landets største og dyktigste annonsører, sier Larsen-Vonstett, som etter hvert har opparbeidet seg lang fartstid i reisebransjen.

Siste arbeidsgiver var Ving, og i flere år forut for det var hun i Star Tour – nå TUI.

– Både i Ving og Star Tour har jeg vært heldig å jobbe med rause og dyktige markedsdirektører, som har involvert meg i markedsføringen, sier Larsen-Vonstett, som fortsetter:

– Veldig ofte sitter dessverre PR-menneskene langt fra markedsavdelingene. Da er det vanskelig å skape en rød tråd i budskapene som skal ut.

Det siste året har Larsen-Vonstett vært sterkt involvert i Vings satsning på innholdsmarkedsføring, og den kunnskapen blir viktig for henne å ta med videre til MediaCom.

MediaCom Beyond Advertising lager innhold til sosiale medier som Snapchat, Facebook og Instagram for kundene sine, men jobber også med å hjelpe dem med å bruke egne og fortjente medier som en del av en helhetlig markedsstrategi.

– Og det er her jeg kommer inn, forklarer Larsen-Vonstett, som skal jobbe med strategisk innhold for kunder som TINE, Audi, Gilde Flytoget, Nespresso og Sony.
Det er imidlertid ikke med lett hjerte Larsen-Vonstett nå forlater en bransje hun har vært så sterkt knyttet til.

– Jeg har hatt verdens beste jobb, i den morsomste bransjen med de beste kollegaene, og har blitt kjent med utrolig mange flotte mennesker i disse årene, sier hun.

Samtidig ser hun fremover.

– Nå er det mye som er i endring. Veldig mange medier har lagt ned sine reiselivsredaksjoner. PR-jobben er i utvikling, og vi ser at det blir stadig mer avgjørende å klare å skape og ikke minst distribuere eget innhold. Her har jeg fått lov til å hjelpe Ving et godt stykke på vei, og nå gleder jeg meg til å jobbe utelukkende med innholdsrådgivning for mange nye, morsomme kunder i et sterkt faglig miljø, avslutter Elisabeth Larsen-Vonstett.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder