Erlend Fardal Lunde til Comfort Hotel Bergen Airport

3. oktober starter han som hotelldirektør hos Comfort Hotel Bergen Airport – Bergens nyeste hotelltilskudd med åpning i februar.

0

– Blanke ark er det ikke alle som får muligheten til å starte med i denne bransjen, og det er dette som trigger meg noe sinnsykt akkurat nå! Jeg gleder meg ekstremt til å bygge mitt eget team fra grunnen, og ser på dette som en unik mulighet til å skape en ledergruppe på hotellet som bidrar til å styrke byen og byens omdømme, sier Erlend.

Fardal Lunde startet sin hotellkarriere hos Quality Hotel Sogndal i 2009. Allerede i 2011 ble han, som 23 åring, hotellsjef ved hotellet. De siste årene har han jobbet som Direktør for Clarion Collection Hotel Kysten – med meget imponerende resultater.

– Erlend er en perfekt match til Comfort Hotel. Med energi, mot og begeistring har han bidratt til imponerende resultater på sine tidligere arbeidsplasser. Erlend er akkurat det vi trenger på flyplasshotellet, Comfort Hotel Bergen Airport – han er ung, nytenkende, engasjert og kreativ, og har allerede bevist at han har høye ambisjoner for hotellet. Vi er veldig glade for å ha han med på laget, sier Solveig Mathea Voldheim, driftsdirektør for Comfort Hotel i Norge.

Comfort Hotel Bergen Airport åpner februar 2017. Hotellet blir Bergens nye arena for dagmøter og reisende til og fra Bergen Airport. Hotellet får 304 rom, treningstudio, 12 trådløse møterom, restaurant og bar.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder