Ehrenberg med i ITCN

Det internasjonale PR-byrået Ehrenberg, som i år åpnet sitt første kontor i Norge, blir nå med i ITCN World – det internasjonale nettverket for kommunikasjonstjenester innen reiseliv.

0

ITCN World, eller International Tourism Communikation Network, er et nettverk av selskaper som spesialiserer seg innenfor reiselivs-PR. ITCN har som mål å tilby kunder spesialkompetanse innen reiseliv på tvers av landegrenser og kontinenter.

– At Ehrenberg nå blir tatt opp i alliansen betyr at et norsk byrå omsider kan utvide sine internasjonale tjenestene for reiselivsbransjen i Norge, forteller Magnus Ehrenberg, grunnlegger og styreformann i Ehrenberg Kommunikation.

– Vi er veldig glade for å bli en del av dette globale nettverket og dermed styrke vår internasjonale profil. Vi har jobbet med reiselivs-PR i over 20 år, og det føles nå naturlig å ta neste skritt for å kunne tilby en enda bredere løsning for våre kunder innen turisme, sier Magnus Ehrenberg.

Byrået, som har egne kontorer i Oslo, København, Hamburg og Malmö, jobber for flere reiselivskunder – fra nasjonale turistkontor til regionale destinasjoner. Blant kundene er Tourism Ireland, Salzburgerland, Visit Värmland, Visit Aarhus, Destination Bornholm og Costa Brava Girona.

– Som grunnlegger og partner i ITCN World er jeg veldig glad Ehrenberg nå blir vår første partner i det nordiske markedet. Vi har søkt lenge etter den rette partneren som deler verdiene til våre eksisterende medlemsbyråer, og er veldig fornøyde med at dette har kommet på plass, sier Debbie Flynn, administrerende direktør i ITCN Storbritannia.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder