Birte Bratland Hevrøy sjef for Scandic Flesland Airport

Hotelldirektør for Scandic Flesland Airport er klar. Birte Bratland Hevrøy blir hotelldirektør når Vestlandets største kongresshotell Scandic Flesland Airport åpner neste år.

0

– Det blir en stor utfordring i et tøft marked, men jeg gleder meg, sier Hevrøy.

Birte Bratland Hevrøy er i dag hotelldirektør på Scandic Byparken i Bergen. Hun blir nå leder for Vestlandets største kongressenter. Hotellet får 306 rom og 25 møterom. De to største møterommene vil ha plass til henholdsvis 500 og 1000 personer.

– Det blir spennende å lede et så stort og helt nytt hotell. Jeg gleder meg til å starte rekrutteringen og bygge opp et sterkt team som skal levere de beste kurs- og gjesteopplevelsene i byen, sier Birte Bratland Hevrøy.

Birte har jobbet i Scandic og Rica i 20 år, med både salg og drift i alle hotellavdelinger. Etter hotellhøyskolen var hun salgssjef i Rica, deretter hotelldirektør på Rica Hotel Bygdøy Allé. Birte er bergenser, og gift med en bergenser, så gikk turen etter hvert over fjellene.

Scandic Flesland Airport.

Scandic Flesland Airport.

Hevrøy høster lovord av administrerende direktør i Scandic, Svein Arild Steen-Mevold:

– Birte er en trygg og erfaren leder som kjenner Scandic godt. Under Birtes ledelse har Scandic Byparken vunnet fylkets beste frokost hele sju ganger. Hun har en nese for business, som er viktig i et krevende marked, sier Steen-Mevold.

Birte ser med glede og ydmykhet på den nye utfordringen.

– Jeg ser frem til å ta fatt på nye oppgaver og være en del av en viktig satsning for Scandic. Samtidig blir det en stor utfordring i et tøft marked hvor flere nye hoteller åpner fremover. Jeg tror imidlertid at Scandic Flesland Airport vil bidra til ny trafikk i markedet. Scandic har en sterk merkevare, og hotellet får fasiliteter for store internasjonale kongresser som markedet har ønsket seg i lang tid, sier Hevrøy.

Hun begynner i den nye stillingen 1. september. Scandic leter nå etter en ny hotelldirektør til Scandic Byparken i Bergen.

Share.

About Author

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.