Anna Spjuth ny sjef for Comfort Hotel-kjeden

Kommer direkte fra oppdraget å bygge opp den nye hotellvirksomheten At Six och Hobo på Brunkebergstorg i Stockholm.

0

– Med Anna får Comfort Hotel en fantastisk kjededirektør som bobler av energi, mot og passion! Det som imponerer mest er hennes coachende lederskap som innebærer at hennes medarbeidere skinner og utretter stordåd. Jeg er veldig glad for å få Anna i ledelsen for Comfort Hotel, sier Katalin Paldeak, Chief Operating Officer Nordic Choice Hotels.

– Vi har en veldig ambisiøs plan for Comfort og det kreves en person ut over det vanlige for å bære en slik utfordring. Anna er en kreativ, modig og innovativ leder som gjennom årene har bevist at hun har en gjennomføringsevne som savner sitt sidestykke. Jeg ser frem til å se hvordan Comfort som hotellkjede kommer til å utvikle seg de nærmeste årene. Jeg kan love at det blir en fantastisk reise, avslutter Paldeak.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder