Widerøe forbedrer rutetilbud på Namsos og Rørvik

I hovedsak var det manglende kveldsavganger inn til Rørvik og Namsos i den første ruteplanen som skapte flest reaksjoner.

0

Widerøe opprettholder den opprinnelige planen om å la morgen- og formiddagsavgangen gå i trekant mellom henhodsvis Namsos, Rørvik og Trondheim. Videre flyttes en lørdags avgang slik at ruteprogrammet nå tilbyr to søndagsavganger både til Namsos og Rørvik.

Namsos vil etter 1. april, på mandager og fredager få en kveldsavgang kl. 20:30 fra Trondheim i tillegg til ettermiddagsavgangen kl. 17:10.Rørvik vil tilsvarende få en kveldsavgang kl. 20:35 fra Trondheim på tirsdag, onsdag og torsdag i tillegg til en ettermiddagsavgang kl. 17:10.

– Det er flott å kunne gjøre de endringene som nå er gjort for å kunne tilby en tidtabell som ivaretar markedsbehovene på en bedre måte, sier Terje Skram, Direktør for Network and Pricing i Widerøe.

Der ettermiddagsavgangen fra 1. april er for tidlig for noen har Widerøe nå satt inn en senere kveldsavgang i tillegg. Og videre er ettermiddagsavgangene, de dagene det ikke er en kveldsavgang, lagt noe senere.

– Anbudsprogrammet er en kompleks kabal, men i dette tilfellet var det uproblematisk å kunne imøtekomme de konkrete ønskene, forteller Skram.

– Vi er meget godt fornøyd med den gode dialogen og samarbeidet vi har hatt i denne prosessen med ordførerne i Namdalen. Sammen kan vi nå tilby et best mulig egnet og tilpasset flytilbud. På denne måten ivaretas både innbygerne, næringslivet samt tilreiseende gjester, mener Skram.

Flytilbudet Widerøe presenterer tilfredstiller fremdeles de krav satt av Samferdselsdepartementet. Eventuelle endringer utover dette lar seg ikke imøtekomme denne gang uten økt bruk av fly og mannskap. Det vill i så fall resultere økte kostnader utover det tilskuddet som er avtalt i anbudet.

Ruteendringene vil være tilgjengelig i booking i løpet av uke 5.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder