Wenaas kjøper kjempehotell

Den norske hotellinvestoren Lars Wenaas har kjøpt Marriott-hotellet AC Hotel Bella Sky Copenhagen i den danske hovedstaden.

0

Det godt synlige signalbygget mellom Kastrup og bykjernen er på 23 etasjer og ble oppført i 2011. Hotellet har 812 rom og er dermed det nest største hotellet i Skandinavia.

Bella Sky har for øvrig direkte tilgang til kongress-området Bellasenteret, og ligger ikke langt unna nye Royal Arena, som har plass til 16 000 mennesker.

– Wenaasgruppens strategi er å eie store hotelleiendommer med god beliggenhet i de største byene i Europa, skriver Wenaas i en pressemelding.

– Her passer Bella Sky-eiendommen riktig bra inn i vår eksisterende portefølje, som også inkluderer ytterligere tre hoteller i København med i alt 1100 værelser, sier han videre.

Tidligere i vår kjøpte Wenaasgruppen 27 etasjer høye Radisson Blu Hotel Hamburg – Hamburgs nest største bygning. Også dette hotellet er tilknyttet et kongressenter – Hamburger Conference Center.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder