Vision of the Fjords helt til topps

– Dette er helt fantastisk morsomt, sa en stolt kaptein John Nauckhoff i The Fjords. Han tok imot prisen sammen med verftet Brødrene Aa. – Vi har virkelig satset på universell utforming i hele byggeprosessen. Prisen er et bevis på at vi har lykkes med målet vårt om å lage en slik båt for alle,

0

– Dette er helt fantastisk morsomt, sa en stolt kaptein John Nauckhoff i The Fjords. Han tok imot prisen sammen med verftet Brødrene Aa.

– Vi har virkelig satset på universell utforming i hele byggeprosessen. Prisen er et bevis på at vi har lykkes med målet vårt om å lage en slik båt for alle, understreker han.

Barne- og likestillingsminister Solveig Horne, som delte ut Innovasjonsprisen for universell utforming, understrekte at universelt utformede løsninger bidrar til inkludering.

– Dessuten viser forskning og analyser at universell utforming er samfunnsøkonomisk lønnsomt. Innovasjonsprisen for universell utforming har gitt oss en rekke eksempler på at universell utforming også kan være økonomisk lønnsomt for næringslivet, sa Horne i sin tale.

Programleder Onny Eikhaug i Design og arkitektur Norge (DOGA) understreket hvorfor Vision of the Fjords var en verdig prisvinner.

– Verftet Brødrene Aa har gjort universell utforming til et konkurransefortrinn, og har i dag et ledende kompetansemiljø både nasjonalt og internasjonalt. Dette bidrar til at de kan skape verdier og arbeidsplasser – og ikke minst unike båter som er bedre for alle passasjerer, sier Eikhaug.

Les med om Visions of the Fjords og innovasjonsprisen her!

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.