Vipps hos Ving

Ving sendte i fjor nærmere 400.000 nordmenn ut på reise. Nå gjør de det enklere å betale reisene ved å innføre Vipps som betalingsalternativ.

0

–  Nå får du opp Vipps som betalingsalternativ når du bestiller en reise hos oss med app-en vår eller på nettsidene våre. Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for kundene våre å bestille reiser, og betalingen med Vipps er veldig lett og intuitiv, forteller informasjonssjef Siri Røhr-Staff i en pressemelding fra reisearrangøren.

Ving er den første reisearrangøren i Norge som tar i bruk Vipps som betalingsmetode, og ifølge Røhr-Staff har kundene allerede begynt å benytte seg av den nye muligheten.

– Det er tydelig at kundene synes dette er en god løsning, for selv rett etter vi lanserte Vipps har mange benyttet seg av denne betalingsformen, sier hun.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder