Ving satser på Montenegro

Neste sommer flyr reisearrangøren Ving for første gang til Montenegro.

0

– Dette er en spennende nyhet som jeg tror det norske publikum vil ta vel imot, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff, i en pressemelding.

– I tillegg til å ha fantastiske strender, en rik historie og veldig god mat, lokker Montenegro også med et prisnivå som generelt sett er lavere enn på de fleste andre reisemål i Middelhavet, sier Røhr-Staff.

Det er de tre reisemålene Budva, Becici og Petrovac i Montenegro Ving nå tilbyr, og sesongen blir fra slutten av mai til begynnelsen av oktober, på lik linje med sesongen i Kroatia.

Og ifølge Røhr-Staff har Montenegro mye til felles med nabolandet.

– Montenegro har den samme vakre naturen, krystallklart badevann, bra utflukter, og mange koselige restauranter og barer. Dette er et reisemål som passer for både barnefamilier og for venner eller par som liker opplevelser, aktiviteter og severdigheter. Også den litt yngre målgruppen som er ute etter et bra uteliv finner det her, sier Røhr-Staff.

Vakre Budva er over 2500 år gammel, med gamlebyen Stari Grad blant attraksjonene. Byen har også 35 strender, hvor åtte er markert med blått flagg.

Becici rett sør for Budva er en badeby med en av Montenegros lengste strender. En ligger i gangavstand fra Budva. Langs stranden går en livlig strandpromenade.

Stranden er også viktig for feriestedet Petrovac.

Ving tilbyr rundt 15 ulike hotell på de tre reisemålene. Alt fra luksushoteller med fem vinger, koselige familiehoteller og leiligheter og hoteller med bra beliggenhet.

Ving åpner salget for reiser til Montenegro i dag.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.