Ving satser på Gozo

For første gang tar reiseoperatøren Ving øya Gozo inn i sitt reiseprogram.

0

Norges største reisearrangør har dermed fire reisemål på Malta – St. Julian’s & Sliema, St. Pauls Bay, Mellieha og den lille naboøya Gozo.

I motsetning til på hovedøya Malta er det veldig lite trafikk Gozo og heller ingen store hotellkomplekser. Derimot finner du små badeviker og strender samt nydelig natur her, i tillegg til den hyggelige ”hovedstaden” Victoria.

Øya er for øvrig såpass liten at du kan gå til det meste, eller ta bussen fra Victoria. Uansett hvor du skal er det ikke mer enn en halvtime i transport.

Vannet rundt Gozo er ellers i denne delen av Middelhavet krystallklart og knallblått. Øyas lengste strand Ramla Bay ligger på nordsiden, med frodige frukthager og marker på den ene siden, og Middelhavet på den andre.

– Ving har et godt utvalg av hoteller på øya. I tillegg går det direktefly fra Oslo flere ganger i uken, og du velger selv avreisedato og hvor lenge du vil være borte. Dessuten får du sikkerheten det er å reise med en arrangør, sier informasjonssjef Siri Røhr-Staff, i en pressemelding.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder