Ving med nytt bohemhotell på Kos

I august åpner Ving dørene til sitt andre Casa Cook-hotell, denne gangen på den greske øya Kos.

0
Med trendy loungestemning, hengekøyer på terrassen og privat bassengtilgang retter hotellet seg mot den stadig voksende kundegruppen som vil bo ekstra lekkert og bra i ferien.

Vings første Casa Cook åpnet på Rhodos i fjor sommer, og hotellet ble raskt en suksess med gjester fra hele Europa. I august åpner feriearrangøren dørene til sitt andre Casa Cook, beliggende på Kos utenfor den lille badebyen Marmari.

Marmari ligger på den nordlige delen av Kos, og her finner du en av øyas vakreste sandstrender. Det er bare 15 kilometer inn til Kos by med uteliv, gode restauranter og shoppingmuligheter.

Casa Cook Kos
– Casa Cook er hotellet for alle som søker en unik hotellopplevelse med lokalt preg. Det nye hotellet på Kos tilbyr gjestene et stilig, avslappet miljø og en fantastisk beliggenhet, sier kommunikasjonsdirektør Tonje Løkaas Fossum i Ving.

Lokal tilhørighet er viktig
I likhet med Casa Cook på Rhodos vil hotellet servere mat av lokale råvarer. På Casa Cook Beach Club kan gjestene kose seg i solen, spise deilige måltider og lytte til en DJ som spiller behagelig musikk. Hotellets personal deler gjerne personlige tips for den som vil utforske øya utenfor turistløypene. Casa Cook Kos kommer også til å ha en egen boutique med klær, lokalt håndverk og interiør.

100 designrom
Mange av hotellrommene er suiter med eget basseng eller juniorsuiter med privat, delt basseng, i tillegg til ordinære dobbeltrom. Gjestene har tilgang til et toppmoderne gym, basseng, restaurant, bar og lounger for avkobling. Det finnes også mulighet til å trene i grupper, og det er også mulig å bestille yogapass med privat instruktør. Det er også et eget hamman hvor gjestene kan få massasje.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder