Ving inn i Expedia-samarbeid

Ving-eier Thomas Cook og Expedia skal inngå et strategisk partnerskap der den internasjonale reisegiganten får tilgang til hele Expedias hotell-sortiment.

0

Avtalen innebærer at Thomas Cook vil kunne knytte til seg ytterligere 60 000 hoteller, og i den prosessen vil reiseoperatørens kostnader for storbyreiser og hoteller kunne kuttes.

­– Meget spennende, er den norske Ving-sjefen Christian Grønlis umiddelbare kommentar om den også for ham ferske nyheten.

– Dette er vel første gang en tradisjonell reisearrangør innleder et samarbeid med en ”ny” aktør i reiselivsbransjen, sier Grønli.

Expedia, eid av Microsoft, er en såkalt OTA – Online Travel Agency – som via sine nettsider formidler flybilletter, hotellrom, bilutleie, cruise og andre reiserelaterte tjenester. Ved å koble seg opp til dette internasjonale selskapets nettverk ligger hele verden også for Vings føtter. Ikke minst vil adgangen til Expedias hoteller bety mye.

– Hvor raskt vi vil se noe resultat av dette samarbeidet er det for tidlig å si noe om, men det er klart at å få tilgang til hele Expedias sortiment vil bidra til å skape en solid konkurransekraft, og ikke minst tilby et enda bedre og bredere produkt til våre kunder, sier Grønli videre.

Share.

About Author

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.