Vil starte flyselskap

Ifølge Chesky har Airbnb lenge vurdert å starte flyselskap og overveier nå ulike konsepter. Det skjer nesten samtidig med at overnattings-tilbyderen lanserte to nye selskaper – ett rettet inn mot luksusmarkedet, et annet mot mellomprissjiktet. I fjor booket mer enn 300 millioner mennesker overnatting gjennom Airbnb i 192 land. Selskapet har 4,5 millioner brukere i

0

Ifølge Chesky har Airbnb lenge vurdert å starte flyselskap og overveier nå ulike konsepter. Det skjer nesten samtidig med at overnattings-tilbyderen lanserte to nye selskaper – ett rettet inn mot luksusmarkedet, et annet mot mellomprissjiktet.

I fjor booket mer enn 300 millioner mennesker overnatting gjennom Airbnb i 192 land. Selskapet har 4,5 millioner brukere i sitt system, og har som mål at én milliard mennesker innen ti år skal bo med Airbnb hvert år.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder