Vi reiser mer eksotisk

Drømmer du om sol, vaiende palmer og endeløse strender? Da er du ikke alene! Salget av eksotiske reiser øker stadig i følge Ving.

0

– ­Denne vinteren har vi hatt en vekst på hele 30 prosent mot samme tid i fjor, forteller informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

Det å fly litt lengre for varme og gode opplevelser skremmer ikke nordmenn som vil ha et avbrekk fra slafs og kulde i vinterhalvåret.

Ifølge Røhr-Staff er Maldivene et av Vings største eksotiske reisemål på vinterstid, med en salgsøkning på 46 prosent sammenlignet med samme tid i fjor.

– Thailand er fortsatt også en klar favoritt, og mye av årsaken til dette er nok at vi har direktefly til Phuket. Men også Bali og Mauritius er populære reisemål nå på vinteren, sier Røhr-Staff.

Et annet reisemål som også har blitt svært populært er Dubai, som Ving har mer enn fordoblet salget til.

– Storby, med alt det har å by på, kombinert med sol og bad er fristende for mange, og derfor velger de Dubai, sier Vings informasjonssjef.

Årsaken til økningen av salget til de eksotiske reisemålene mener hun skyldes at folk ser verdien i å bestille en slik ferie hos en reisearrangør som gir trygghet og tar vare på deg om noe uforutsett inntreffer.

– En del av oss tenker automatisk at eksotiske ferier er synonymt mange mellomlandinger og en omstendelig flyreise, men slik trenger det ikke å være. Ving er for eksempel de eneste som tilbyr direktefly til den thailandske ferieøya Phuket i vinter, og du kan også fly direkte til Den dominikanske republikk i Karibia. Vi samarbeider med flere ruteflyselskap som også gjør det enklere og tryggere å reise til eksotiske steder. Selv om du setter sammen reisen selv dekkes du nemlig av pakkereiseloven når bestiller fly og hotell gjennom oss, forklarer Røhr-Staff.

Vings Topp 5 eksotiske reisemål

  1. Thailand
  2. Maldivene
  3. Dubai
  4. Bali
  5. Mauritius

Vings 5 eksotiske reisemål med størst vekst

  1. Dubai (+127%)
  2. Zanzibar (+100%)
  3. Bali (+89%)
  4. Sri Lanka (+84%)
  5. Maldivene (+43%)
Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.