Tyven tar tak

Med nye glassvegger blir takterrassen på THE THIEF væruavhengig. I tillegg gir det også muligheten for utleie i perioden mellom mars og november.

0

Med oppgraderingen vil takterrassen gjøre det mulig med middager for omlag 100 gjester, samt stående mottakelser med servering for opptil 170 gjester.

Også på takbaren THIEF ROOF BAR vil det monteres glassvegger, og åpningstidene i årets sesong blir fra midten av april til slutten av september. I denne perioden vil både hotellgjester og besøkende utenfra kunne nyte blant annet snacks og friske sommercocktails laget av Head Bartender, Felice Capasso. THIEF ROOF BAR vil også være tilgjengelig for private arrangementer utenom sesong, etter avtale.

Ny kjøkkensjef
På matsiden er det også nyheter. THE THIEFs nye kjøkkensjef David Taylor tilbyr lekne, smakfulle menyer bestående av sesongens råvarer. Her vil det bli muligheter for både sittende middager, grillbuffeter og stående mottakelser.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder