Ving med nytt reisemål i Thailand

Ving introduserer nå øya Koh Yao Noi, som ligger mellom Phuket og Krabi og er kjent for sine vakre, hvite strender.

0

– Koh Yao Noi er virkelig en perle i den vakre Phang Nga-provinsen. Jeg har feriert her flere ganger og kan bekrefte at øya har dramatisk, vakker natur med vakre kalksteinsklipper, kritthvite strender, regnskog og gummitrær. Turismen her er ganske begrenset og jeg anbefaler på det sterkeste å oppdage øya fra sykkelsetet, sier informasjonssjef Elisabeth Larsen-Vonstett i Ving.

På paradisøya Koh Yao Noi tilbyr Ving det lekre boutique-hotellet Cape Kudo Hotel. Et helt nybygd hotell med beliggenhet direkte ved havet på østsiden av øya.

– Hotellet ligger fredfullt til, omgitt av regnskog, palmer og i gangavstand til paradisstranden Pa Sai Beach. Hotellet har et stilrent bassengområde med komfortable balisenger og en restaurant med både tradisjonelle og moderne retter på menyen, fortsetter Larsen-Vonstett.

Cape Kudo Hotel åpner 1. febuar, men reisen hit kan bestilles allerede nå. Flyturen fra Oslo skjer med en direkteflygning med Thomas Cook Airlines til Phuket. Deretter transport til Koh Yao Noi med buss og båt. Buss fra flyplassen til båten i Bagrong tar ca 30 minutter og båtreisen over til Kho Yao Noi tar ca 45 minutter.

Priseksempel
Fly tur/retur Oslo-Phuket, avreise 9/3, 2017. En uke i dobbeltrom med havutsikt. Fra kr 11 975 per person, inkludert frokostbuffet og transport til og fra Koh Yao Noi. Dersom du ønsker å bo i villa med privat basseng koster det fra kr 14 675 per person.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder