Ving lanserer to nye reisemål i Hellas

For neste sommer lanserer Ving småbyene Sivota og Ammoudia i Parga-området på det greske fastlandet som nye reisemål.

0

Ifølge operatøren selv karakteriseres begge byene av fine strender, hjemmekoselige hoteller og en autentisk gresk atmosfære.

– Parga er et sted der gjestene våre stortrives, og er alltid med på topplisten over sommerreisemålene med de mest fornøyde kundene. Med de to nye destinasjonene gir vi kundene ennå mer å velge mellom på den populære kysten, sier kommunikasjonsrådgiver i Ving, Sophie Frisholm Damsund.

Sivota er en liten by med knapt tusen innbyggere noen mil nord for Parga. Naturen er kupert og vakker, og det er flere strender å velge mellom. I havnen ligger de fleste av byens restauranter og tavernaer med fin utsikt over havet.

Her tilbyr Ving fire små hoteller.

Ammoudia, som ligger rundt to mil sør for Parga, er en litt mindre by med kun noen hundre innbyggere. Ett hjemmekoselige hotell samt et lekkert boutique-hotell inngår her i Vings pakker.

– Parga er allerede et rimelig område å feriere i, og med den norske kronen på vei oppover blir feriene enda litt billigere, til glede for alle som planlegger neste års sommerferie, avslutter Damsund.

Ving skal fly direkte fra Oslo til Preveza fra 22. mai til 25. september 2017.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder