Ny nisjeoperatør på Las Vegas

Med Norwegians direkteflyvninger fra Skandinavia til Las Vegas er byen blitt lettere tilgjengelig enn tidligere. Det skaper muligheter for nystartede GoToVegas.no

0

GoToVegas.no er en ny operatør på markedet, men bak satsningen står to veteraner, Steinar Bjørnsen og Jan Hassel.

Steinar har med sin base i USA mer enn 25 års erfaring som tilrettelegger for norske bedrifter på det amerikanske markedet. Han har planlagt og gjennomført mer enn 100 studieturer/events for norske bedrifter til USA, har lang og bred erfaring med konferanser og bedriftsmøter i Las Vegas, og kjenner således byen ut og inn. Jan har bakgrunn fra både flyselskaper, transportselskaper og incoming-byråer. Jan har også tidligere  vært direktør i VIA Travel Trondheim, og senere jobbet med investeringer innen reiselivsbransjen.

Målgruppen for GoToVegas.no er nordiske bedrifter/organisasjoner, samt grupper av privatreisende som ønsker skreddersøm av sitt opphold.

– Distribusjon av selskapets produkter/tjenester  vil primært skje gjennom reisebyråer, gruppereisearrangører og eventbyråer sier Jan Hassel.

– Ingen annen destinasjon i verdensklasse gir mer valuta for pengene når det gjelder 4- og 5-stjerners overnatting i lavsesong, sier Steinar Bjørnsen.

– I tillegg åpner Norwegians direkteruter for reisemuligheter til lav pris med minimal tidsbruk. Las Vegas er også USAs største destinasjon for konferanser, kongresser, incentivreiser og events med enormt utvalg i fasiliteter og muligheter for profesjonell tilrettelegging. De er verdensledende på mat og underholdning, med store natur-, kultur- og storbyopplevelser i nærområdet (Grand Canyon, Route 66, Los Angeles, San Francisco, California-kysten), forteller han.

GoToVegas.no jobber med en heldigital bestillingsløsning som de satser på å lansere på markedet sammen med utvalgte partnere i løpet av våren neste år.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder