Ny leder i Eventful

USA Spesialistens datterselskap Eventful AS bytter ledelse. Shiona Law overtar for Hanne Marit Schultz, som blir ny reiseansvarlig for Kongsberg Gruppen AS.

0

– Det er med ydmykhet jeg går inn i denne stillingen, samtidig som jeg gleder meg til å være med på byråets reise, sier Shiona Law.

Law kommer fra stilling som administrerende direktør ved Radisson Blu Lillehammer. Hun har tung kompetanse innen hotell- og reiselivsbransjen blant annet som salgs- og markedssjef på Quality Hotel Hafjell, og som hotellsjef ved Quality Hotel Tønsberg.

– Shiona Law engasjement og tidligere karriere i hotell-, event- og reisebransjen er meget verdifull, sier June Arlen Eggesbø Lundeby, daglig Leder i USA Spesialisten.

Law tiltrådte stillingen som daglig leder i forrige måned.

Hanne Marit Schultz er i gang i Kongsberg Gruppen, som travel manager.

Hanne Marit Schultz er i gang i Kongsberg Gruppen, som travel manager.

Hanne Marit Schultz startet nylig i sin nye jobb i Kongsberg Gruppen, som er et internasjonalt, kunnskapsbasert konsern, der Schultz får ansvaret for innkjøp av reiser – som blant annet innbefatter fly, hotell, reisebyrå og leiebil – og oppfølging av avtaler med reisevirksomhet globalt.

Schultz var med i oppstarten av Eventful AS.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder