Jambo kjøper TEMA fra TUI

TUI Nordic/Star Tour-gruppen har solgt TEMA til Jambo Tours. TEMA kommer til å fortsette å drives som en egen merkevare.

0

– Salget av TEMA er et naturlig steg for oss da det tydeliggjør vårt hovedfokus, som er å tilby pakkereiser med egne konsepthotell, flyselskap og cruiseskip. TEMAs fokus med skreddersydde rundreiser med reiseleder skiller seg ut fra vår kjernevirksomhet. Vi tror derfor at TEMA gjennom salget til Jambo Tours blir sterkere når det går fra en bi-rolle i TUI Nordic til en hovedrolle hos den nye eieren, sier Eivor Andersson, CEO for TUI Nordic/Star Tour-gruppen.

TEMA har en sterk profil på det nordiske markedet, med spesialistkompetanse innen opplevelsesreiser, inkludert rundreiser, bil- og sykkelreiser, fotturer, safariturer, cruise, mat- og vinreiser samt storby- og weekendreiser.

– TEMA sitt program og utforming blir et veldig bra tilskudd til Jambo Tours virksomhet. Vi får tilgang til en større kundegruppe, større forhandlingskraft og kan tilby bedre priser. Samtidig som våre eksisterende kunder får fordelen av den ytterligere kompetansen og brede erfaringen vi nå får tilgang til, sier Kent Wallstedt, Adm. Dir for Jambo Tours, som er en svenskeid bedrift basert i Stockholm.

TUI Nordic/Star Tour-gruppen kommer fortsatt, som forhandler, å tilby TEMA i sitt reisetilbud. Som en del av salget er medarbeiderne i TEMA tilbudt å skifte arbeidsplass til Jambo Tours.

Share.

About Author

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.