​Apollo lanserer treningsreiser med Lene Alexandra

Som en del av storsatsingen på treningsreiser har Apollo inngått et samarbeid med Lene Alexandra Øien.

0

Apollo har siden 2009 tidoblet sitt tilbud av treningsreiser. Samtidig har Lene Alexandra Øien har på kort tid klart å bli en av Norges mest profilerte personlige trenere. Nå går de sammen for å imøtekomme den økende etterspørselen for motiverende og morsomme treningsreiser i sydligere strøk.

– Lene er et forbilde for alle som ønsker en livsstilsendring og er derfor også på mange måter definisjonen av Girl Power, så vi gleder oss veldig over dette samarbeidet. Hun har gjennomført treningsreiser tidligere og etterspørselen er stor, så vi har stor tro på at samarbeidet vil bli en suksess, sier Beatriz Rivera, kommunikasjonsrådgiver i Apollo.

Lenes første LA bikinifit treningsreise med Apollo arrangeres allerede i mai. Uken byr på to treningsøkter om dagen, fellesmiddager, foredrag og en god dose girlpower på Levante Beach Resort på Rhodos.

– Jeg brenner for å styrke andre kvinner fysisk og mentalt, og er det noe som gjør at kvinner får mer energi til å takle en hektisk hverdag er det en treningsreise med venninner. Det å få en pustepause til å fokusere på seg selv med hard trening, litt latter, fjas og bling på toppen gjør underverker. Jeg gleder meg veldig til å pushe jentene til å føle seg Fit & Fabulous! sier Øien.

Share.

About Author

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.