Browsing: Turoperatør

Nyheter

TN+

0

Skal bli reisebransjens svar på Airbnb

Franske Evaneos hentet nylig inn 80 millioner dollar i frisk kapital (ca. 685 mill kr) til å videreutvikle plattformen og organisasjonen som skal sikre dem posisjonen som reiseverdenens svar på Airbnb.

Nyheter
0

Utsolgt for fotballreiser

Ving har solgt fotballreiser i ti år, men har aldri opplevd en større pågang enn den de har hatt inneværende sesong. Liverpool og Solskjær-effekten er de store motorene.

Nyheter
0

TUI: Slik blir reiseåret 2019

Neste år vil Tyrkia være tilbake for fullt, vi velger mer fleksible reiseløsninger, og bærekraft er viktigere enn noen gang, ifølge reisegiganten TUI.

Nyheter
0

TUIs gjester vil til Gran Canaria

For tredje året på rad har TUI samlet en oversikt over hvor deres 20 millioner årlige gjester foretrekker å reise i vinter, ikke overraskende er Gran Canaria alles favoritt også i år.

Nyheter
0

Apollo: Slik blir reiseåret 2019

Vi gjenoppdager gamle klassikere, oppsøker det mer autentiske og lar opplevelser styre reisevalget. Ifølge reiseoperatøren Apollo blir hotellene viktigere, nykommere favoritter – og eksotisk er ikke lenger forbeholdt vinterreisene.

Nyheter

TN+

0

Charter: Nå kommer Albania

Økte priser og stor trengsel på de mest populære charterreisemålene gjør at «det sosialistiske fyrtårnet»* Albania er i ferd med å seile opp som en konkurrent og mulig arvtager til Tyrkia, Kroatia og sågar Spania.

Nyheter
0

Godt år for Vinggruppen

Thomas Cook Northern Europe, også kalt Vinggruppen som Ving Norge er en del av, leverer selskapets nest beste resultat noensinne.

Nyheter
0

Komfort stadig viktigere

– Nordmenn vil ha mer komfort, kort transfer og heisnære hoteller, sier Nordens største arrangør av skireiser til Alpene.

1 2 3 80