Surfing: Turoperatør

Nyheter Kystbyen Marsaskala er blant severdighetene på Malta. (Foto: TUI)
0

Malta har sommertemperaturer omtrent hele året. Det mener reiseoperatøren TUI nordmenn vil ha og lanserer den lille øya som nytt reisemål i sommer.

Nyheter Titel
0

Ikke alle er bevisste på hvilke konsekvenser turistattraksjoner med dyr kan medføre. TUI har invitert conservation-fotograf Tom Svensson til å holde en Facebook Live-sending om temaet.

Nyheter EU gransker mulige brudd på antitrust-lovgivningen. (Foto: Dreamstime)
0

Mistankene dreier seg om brudd på antitrust-lovgivningen i EU, og blant andre Thomas Cook og Tui-gruppen mistenkes for å prisdifferensiere hoteller mellom forskjellige land, noe som ikke er tillatt innen EU.

Cruise Labadee på Haiti er blant RCCL-skipet Oasis of the Seas’ (i bakgrunnen) populære stoppesteder i Karibia. (Foto: Bjørn Moholdt)
0

Siden Ving lanserte sine cruisepakker i 2014 har feriearrangøren doblet salget hvert eneste år. Salgsveksten så langt i år er på 41 prosent sammenlignet med fjoråret.

Nyheter Uroen i Gambia og hovedstaden Banjul (bildet) gjør at tusenvis av turister flykter fra landet. (Foto: Bjørn Moholdt)
0

Thomas Cook, som charterselskapet Ving er en del av, flyr nå tusenvis av turister ut av Gambia på bakgrunn av uroen i landet – som kan kulminere i løpet av dagen i dag. Fire nordmenn er på vei hjem fra Gambia idag.

1 2 3 66