Visum for innreise til Canada

Canada øker sikkerheten og strammer inn reglene for innreise til landet fra 15. mars.

0

Det nye sikkerhetstiltaket vil påvirke europeere og andre som tidligere har kunnet reise til Canada uten visum. Tidligere visumfritatte utlendinger, inkludert alle som passerer på en stop-over, vil nå måtte fylle ut en online Electronic Travel Authorization (eTA) på forhånd, samt betale et administrasjonsgebyr på 7 canadiske dollar fra og med 15. mars.

Etter å ha utfylt online-skjemaet vil tillatelse til å komme inn i Canada bli sent på epost, og vil være gyldig i fem år.

– Amerikanere er unntatt fra reglene. Og alle som blir stoppet uvitende om de nye reglene, vil få en mild behandling til å begynne med, sier Robert Orr, viseminister for immigrasjon i Canada. Som også forteller at de nye reglene vil omfatte mer enn tre millioner reisende i året.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder