Sørgeperiode i Thailand

Frem til 13. november er det offisiell sørgeperiode i Thailand etter Kong Bhumibols død. Det medfører at turister bør være varsomme i forhold til bekledning og oppførsel.

0

Thailand befinner seg nå i en måned lang sørgeperiode etter Kong Bhumibols død den 13. oktober. Sørgeperioden varer til 13. november, og turister i landet oppfordres til å kle seg og opptre “respektfullt”, melder TAT (Tourism Authorities of Thailand).

TAT nevner at sørgende i Thailand kler seg i svart eller hvitt, men at denne tradisjonen ikke er obligatorisk. Det forventes likevel at også turister respekterer en viss kleskode i sørgeperioden.

Turistattraksjoner i Thailand vil i stor grad holdes åpne, med unntak av Wat Phra Kaeo (Smaragd-Buddhaens Tempel) og Grand Palace, som er instrumentelle under den kongelige begravelsen. All transport, banker, butikker og offentlige tjenester vil være åpne. Det vil imidlertid være visse restriksjoner i underholdningstilbudet i landet, uten at dette er nærmere spesifisert fra TAT.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder