Slo alle rekorder

Landet som også vant prisen Årets reisemål under utdelingen av Publikumsprisen på Grand Travel Award nylig opplevde i tillegg rekordstort besøk i fjor.

0

Mer enn 75 millioner besøkende dro til Spania i fjor. Det er en økning på 9,9 prosent sammenlignet med året før, og det er fjerde året på rad med vekst.

– De besøkende la igjen mer enn 680 milliarder kroner, som er en oppgang på åtte prosent sammenlignet med 2015, sa blant annet landets turistminister Alvaro Nadal på en pressekonferanse i forbindelse med fremlegging av tallene.

Oppgangen skyldes delvis at flere populære reisemål ved Middelhavet, blant annet Tyrkia, er preget av uro og terror, som har skremt bort turistene.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder