Skifly mellom Sälen og Trysil klart i 2018

Mot slutten av desember 2018 skal vinterturisme-selskapet Skistar ha flyplassen klar som skal skape trafikk mellom svenske Sälen og Trysil.

0

Det kommer frem i rapporten for siste kvartal. Den viser at inntektene er omtrent på samme nivå som i fjor – 678 millioner kroner. Resultatet er imidlertid en klar forbedring, fra 229 millioner kroner i fjor til 281 millioner i år.

Skissen til flyplassen i Sälen.

Skissen til flyplassen i Sälen.

Skistar oppgir at booking-prosenten opp mot kommende vinter er omtrent ti prosent bedre enn på samme tid i fjor.

Den svake norske krona har bidratt blant annet til at flere dansker har funnet veien til Norge. Det samme gjelder britene.

– Vi ser en stor oppgang av gjester fra Storbritannia til våre norske skianlegg, sier administrerende direktør Mats Årjes blant annet i en kommentar til tallene.

Som et ledd i å styrke seg ytterligere i Norge er Skistar i gang med å bygge flyplass mellom selskapets anlegg i Sälen i Sverige og Trysil. I sin kvartalsrapport oppgir selskapet at den er beregnet å stå ferdig i desember 2018.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder