Per-Arne Tuftin til Forum for Reiseliv

Går fra stillingen som reiselivsdirektør i Innovasjon Norge for å styrke satsingen som reisenæringen selv står bak.

0

Forum for Reiseliv har eksistert i 12 år, men det er først nå, og gjennom ansettelsen av Per-Arne Tuftin som direktør, at eierne virkelig satser på økt aktivitet i selskapet.

Og eierne er ingen hvem som helst i norsk reiseliv: Bak Forum for Reiseliv står nemlig Nordic Choice Hotels, Thon Hotels, The Rezidor Hotel Group, Scandic Hotels, Hurtigruten, Color Line, Norwegian, SAS, NSB, Alpinanleggenes Landsforening, VisitOSLO, NHO og LO. Det ligger dermed en betydelig potensiell slagkraft i konstellasjonen, som tar mål av seg til å påvirke rammevilkårene for vekst i reiselivsindustrien i årene fremover.

– Dette blir veldig spennende, og jeg gleder meg til å ta fatt i oppgavene over sommerferien, sier Per-Arne Tuftin, som har tro på et godt samarbeid mellom Forum for Reiseliv og arbeidsgiveren han nå forlater etter mange års tro tjeneste, Innovasjon Norge.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder