OL-museet på 1 minutt

Lurer du på hvordan det oppleves å besøke det splitter nye OL-museet på Lillehammer? Her er en kort video for å gi deg et lite innblikk.

0

Norges Olympiske Museum ble åpnet i februar 2016, og er utviklet i samarbeid med internasjonalt anerkjente museumsskapere. Det nye OL-museet har flere interaktive installasjoner og multimediale presentasjoner. I tillegg er det mange spennende historier knyttet til originale gjenstander.

Uforglemmelige olympiske øyeblikk
Museet viser Norge som vertsnasjon for to olympiske leker med folkefest og norske idrettshelter. Du blir også kjent med den internasjonale OL-historien, helt fra antikken og opp til vår tid. Vi garanterer at du vil oppleve uforglemmelige olympiske øyeblikk.

Se videoen her.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder