Ny toglinje Halden-Gøteborg fra 9. januar

Med to avganger i hver retning på hverdager bedres mulighetene for alle som pendler mellom stedene i den såkalte Fyrbodalregionen og Østfold.

0

Gjennom et samarbeid med Västtrafik setter SJ nå inn to nye forbindelser i hver retning mellom Göteborg og Halden, hvor man kan bytte tog videre til Oslo. SJs nye toglinje, som starter 9. januar, gjør det enklere for pendlere som reiser mellom Trollhättan, Öxnered, Dals Ed og Halden. Sammen med den togtrafikken som NSB kjører mellom Oslo og Gøteborg kommer det nå til å finnes fem avganger mellom Gøteborg og Halden på hverdager.

Enkelbiletter til togene kjøpes enklest via www.sj.se. Prisen for en billett mellom Gøteborg og Halden starter på 95 kroner. Til sammenligning koster en billett med NSB på samme strekning 249 kroner.

– Vi er veldig glade for at vi sammen med Västtrafik nå kan bedre mulighetene for å reise mellom Sverige og Norge, og vi ser frem å fortsette å utvikle trafikken her, sier Lena Källström, VD SJ Götalandståg.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder