Norges beste veimat

Valdres Mathus vant NAF-magasinet Motors kåring av Årets veimat i 2016.

0

– Vi har jobbet hardt for dette, det er uvirkelig og fantastisk gøy, sier Espen Blåfjelldal som sammen med Helen Austad driver Valdres Mathus.

Mathuset i Bagn var blant finalistene også i fjor, og i år nådde de altså helt til topps. På Valdres Mathus serveres raus og ujålete mat til en god pris, uten at det fires verken på råvarene, utførelsen eller servicen.

– Du skal blir godt tatt imot hos oss, og du skal få en god opplevelse, sier Espen.

Nærmere 100 steder var nominert av lesere og NAFs lokalavdelinger i årets konkurranse om å bli årets spisested langs norske veier. NAF-magasinet Motor har i løpet av sommeren testet 70 av disse stedene. I tillegg til vinneren har de plukket ut 13 finalister. Med fjorårets vinner, Trattoria Capri i Finnmark, og fjorårets finalister har de samlet en liste på 25 gode spisesteder. Oversikten finner du her.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder