Nei til turistskatt i Lofoten

Næringsminister Monica Mæland ga Lofotrådet blankt avslag på forslaget om å innføre en turistskatt for å håndtere turiststrømmen i Lofoten.

0

Flakstad-ordfører Hans Fredrik Sørdal (Ap) er leder av Lofotrådet og sier regionrådet ikke fikk gehør hos næringsministeren i møtet mandag for et pilotprosjekt med fellesgodefinansiering i regionen.

– Vi framsatte ønsket om å få kjøre en slik pilot på fellesgodefinansiering. Det ble blankt avvist av ministeren, forteller Sørdal til Lofotposten.

Heller ikke et forslag om direktefinansiering av infrastruktur gjennom statsbudsjettet vant gehør hos næringsministeren. Dette kom imidlertid ikke som noen overraskelse for Lofotrådet, som nå ser seg om etter private finansieringsalternativer.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder