Kritisk til filmeffekt

Ikke alle er like fornøyd med filmeffekten Hollywood kan bidra til for norsk reiseliv. I Flakstad tror ordføreren at stjernen Matt Damons besøk i Lofoten vil skape store utfordringer.

0

– Infrastrukturen som følge av veksten i turismen er allerede på bristepunktet, sier Flakstad-ordfører Fredrik Sørdal, som særlig tenker på utfordringer knyttet til avfallshåndtering, offentlige toaletter, parkering og jorderosjon.

– I Flakstad har det for eksempel vært en stor ubalanse som følge av trykket fra turismen, og foran neste sesong må vi sette inn tiltak for å forebygge problemene, sier han.

Uttalelsen kommer i kjølvannet av Hollywood-stjernen Matt Damons besøk i Lofoten i forbindelse med innspillingen av science fiction-komedien Downsizing, som har premiere neste høst.

– Filmen vil føre til mer trafikk, sier Sørdal.

Ifølge ham er ikke det noen ubetinget glede.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder