Jordan vertskap for The Adventure Travel Trade

For første gang er Jordan vert når The Adventure Travel Trade Association setter støtte og fordeler fra bæredyktige adventure-markeder på dagsorden.

0

Det skjer våren 2017, med fokus på adventure, mennesker, miljø og økonomisk gevinst.

Jordan Tourism Board er begeistret for at The Adventure Travel Association avholder sin regionale Adventure NEXT Near East (ANNE)-konferanse i Jordan våren 2017. Formålet med begivenheten er å skape nettverk mellom destinasjoner, reisearrangører, reiseagenter, innkvarteringer, servicepartnere og verdensomspennende mediepartnere. Det vil være globale og regionale nyheter, research, begivenheter, networking og kurs.

Første gang i regionen

ATTA blir den første konferanse av sitt slag i Midt-Østen, hvor historier om reiser og eventyr går tusen år tilbake. Det passer særlig godt å avholde konferansen i Jordan fordi naturen og samfunnsstrukturen her er ytterst variert, og fordi det er en god blanding mellom det antikke og det moderne.

ATTA-konferansen har hovedfokus på adventure, og det vil bli avholdt medie-networking for adventure-skribenter, bloggere, fotografer og redaktører, som deler de seneste adventure-tendenser på verdensmarkedet.

Adventure-turisme er et spirende segment i turismebransjen både i Jordan og i resten av verden. I Jordan er det i løpet av det seneste året skjedd vesentlige forandringer innenfor denne nisjen, blant disse “The Jordan Trail” som utfordrer noen av klodens beste vandreruter. Konferansen sammenfaller med ferdiggjørelsen av nettopp denne vandreruten, som strekker seg over 650 kilometer og går igjennom 52 landsbyer. Ruten, som er spekket med sightseeing, bidrar også med inntekt og bæredyktighet til landsbyenes lokalsamfunn.

– Vi er beæret og begeistret for å avholde denne betydningsfulle begivenheten her i Jordan, hvor det er mange betagende adventure områder, uttaler Lina Annab, Minister for Tourism and Antiquities, samt formann for JTB.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder