God premiere for Travel News Market

Travel News Market i Stockholm ble langt på vei den suksessen initiativtakerne hadde håpet på.

0

Drøyt 120 utstillere fra hele verden var på plass i Friends Arena i Solna utenfor Stockholm. Det var også opp mot 800 besøkende tilstede, flere fra Norge. De aller fleste var langt på vei fornøyd med Travel News Market.

– Konseptet er bra, det ble en god arena for å treffe nye kontakter og eksisterende, i et mindre format enn de større, mer tradisjonelle. Vi kommer tilbake, sier blant annet daglig leder June Arlen Eggesbø i norske USA Spesialisten til Travel News.

Dubai Tourisms direktør for Norden og Sør-Europa, Mana Al Suwaldi, var også godt fornøyd med treffet.

– Vi satser på det nordiske markedet, så Travel News Market er viktig for oss. Det var et fint evenement, sier han blant annet i en kommentar til Travel News Sverige.

Ifølge arrangøren ble Travel News Market et lykketreff.

– Tilbakemeldingen fra bransjen har overgått våre forventninger. Tankene for neste års arrangement har allerede begynt å snurre i hodet, sier prosjektleder Andréas Näsman i en kommentar.

 

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder