God oppslutning om TravelMatch 2017

Med godt over hundre aktører allerede regner TravelMatch 2017 å leve opp til ambisjonen om å bli Norges største møteplass for norsk reisebransje.

0

Evenementet på Telenor Arena går av stabelen 13. januar, parallelt med Reiselivsmessen, og er det sjette i rekken. Ifølge prosjektleder Arne Sundt-Bjerck er interessen stor, og han lover et stort spekter av aktører som ”leverer et mangfold av produkter og destinasjoner”.

– Her vil man finne tilbud på de fleste kontinenter og et stort antall land, sier Sundt-Bjerck.

TravelMatch er en profesjonell møteplass for alle aktører som jobber med reiser og arrangementer fra Norge. Det er lagt til rette for forhåndsbookinger av møter, men ifølge Sundt-Bjerck vil det også være muligheter for nettverksbygging uten forhåndsavtale.

Workshopen holdes i konferanselokalene i Telenor Arena på Fornebu utenfor Oslo, og Reiselivsmessen åpnes samme ettermiddag i hovedhallen. Den er åpen for publikum hele helgen.

– Erfaringene viser at svært mange verdsetter et slikt arrangement, der det legges opp til en rasjonell prosess hvor man kan møte mange potensielle samarbeidspartnere på kort tid, sier Sundt-Bjerck.

Fakta

Når: Fredag 13. januar 2017 fra kl. 09.00-15.00.

Hvor: Telenor Arena, konferanseavdeling i 2. etasje.

Kjøpere: Alle som jobber med reiser, møter og arrangementer.

Selgere: Et stort spekter av flyselskaper, hoteller, DMC´s, turistkontorer m.m.Arrangement: Workshop med forhåndsbookede møter og free float.

Hvem deltar?

Selgerne på TravelMatch 2017 representerer et stort spekter, fordelt på følgende kategorier:

– Nasjonale og regionale turistkontorer: Ca. 20.

– Internasjonale flyselskaper: Mer enn 20.

– DMC´s/Incoming agenter: Ca. 60.

– Hoteller, hotellkjeder etc.: Ca. 20.

Dessuten noen få andre aktører i tillegg til dette, med en stor geografisk spredning.

Frankrike satser stort

På TravelMatch 2017 gjør Frankrike en stor satsing for å markedsføre sitt turistprodukt, med en egen avdeling med et betydelig antall samarbeidspartnere. Det blir også et visst fransk preg på minglelunchen som serveres, og dessuten en presentasjon i forbindelse med dette.

Programmet

Hovedtrekkene i programmet er som følger:

– 09.00: Offisiell åpning av TravelMatch.

– 09.30: Forhåndsbookede møter.

– 13.05: Minglelunch og presentasjon.

Free float workshop uten forhåndsavtaler.

– 15.00: Avslutning av workshopen.

– 20.00: American Party (John Dee).

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder