Færre turister til Paris

Færre utenlandske turister besøker Paris etter terrorangrepene i fjor og en sesong med streiker og ekstrem flom.

0

Det regionale turistkontoret rapporterte denne uken tall for første halvår 2016 som viser klar nedgang i turisttrafikken til Paris, spesielt fra Japan, Russland og Kina.

Spesielt hardt har det gått ut over hotellene, selv om dette til en viss grad ble motvirket av besøkende som bodde i private leiligheter.

Utenriksminister Jean-Marc Ayrault har innkalt til et møte tidlig i september for å finne måter å revitalisere turismen, som representerer sju prosent av den franske økonomien.

Andre regioner i Frankrike er ikke like hardt rammet som Paris, selv om den Franske Riviera ble rystet av lastebil-angrepet i Nice som drepte 86 personer forrige måned.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder