Bergen skal selge norsk reiseliv i 2017

Bergen er tildelt neste års Norwegian Travel Workshop (NTW), en av de største reiselivsbegivenhetene i Norge.

0

Norwegian Travel Workshop (NTW) er den viktigste møteplassen for norsk reiseliv og vil mellom 24. og 27. april 2017 arrangeres i Bergen. 700 mennesker – norske selgere av reiselivsprodukter og 300 utenlandske turoperatører – skal samles i tre dager. I løpet av disse hektiske dagene vil ca. 8 000 forhandlingsmøter mellom norske reiselivsaktører og utenlandske turoperatører og agenter bli gjennomført.

Norwegian Travel Workshop (NTW) er en viktig salgsarena for norske og utenlandske reiselivsaktører. Deltakelse gir mulighet til direkte forhandlinger, kontraktinngåelser og relasjonsbygging, slik at salget av norske reiselivsprodukter opprettholdes, fornyes og økes.

– Norske reiselivsopplevelser er i verdensklassen. Vi ønsker at flere utenlandske turoperatører skal få øynene opp for alt Norge har å tilby. Bergen er allerede et kjent reisemål som vi vet mange ønsker å besøke, og vi er sikre på at byen vil markedsføre Norge på en flott måte og skape en fin ramme rundt Norwegian Travel Workshop neste år, sier Per-Arne Tuftin, reiselivsdirektør i Innovasjon Norge.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder