Surfing: Turisme

Nyheter
0

Norsk Reiseliv gratulerer Bergen med et Sykkel-VM som vekker internasjonal oppmerksomhet. Mer enn 100.000 bergensere og tilreisende sluttet i går opp om mennenes fellesstart.

Nyheter
0

Amerikanske turister strømmer til Bergen. I første halvår økte antallet hotellovernattinger med 54 prosent. Det er en dobbelt så stor oppgang som i resten av landet.

Nyheter
0

En delegasjon fra Miami kom ens ærend for å forsikre det norske reiselivsmarkedet om at byen og området rundt er klar for besøk.

Nyheter
0

I år kan det se ut som at Trysil går en rekordhøst i vente. Radisson Blu Resort Trysil melder om en økning i antall gjestenetter på hele 86 prosent for årets høstferie.

Nyheter
0

Virke Reise Utland er kritisk til forslag om ny pakkereiselov. Forslaget roter til en unik mulighet til å fremme konkurransen og rydde opp i uklare ansvarsforhold til fordel for både aktører og de reisende, mener arbeidsgiver-organisasjonen.

Nyheter
0

6 av 10 nordmenn planlegger én eller flere fritidsreiser denne høsten. Mange nordmenn velger ferieopplevelser som inneholder fysisk aktivitet.

1 2 3 216