Browsing: Turisme

Nyheter
0

Cook Islands Tourism velger Flerveis

Cook Islands Tourism har inngått et samarbeid med Flerveis Kommunikasjon, og Lena Petersson gleder seg til å gjøre de 15 vakre øyene enda bedre kjent i Norge og resten av Norden.

Nyheter
0

Nordmenns drømmereisemål

En landsdekkende undersøkelse gjennomført av Kantar TNS for Europeiske Reiseforsikring viser at hele 6 av 10 nordmenn har en konkret drømmereise i tankene.

Nyheter
0

– Vi er blitt lyttet til

Det blir ingen økning i reiselivsmomsen i neste års statsbudsjett. – Vi har blitt lyttet til, sier NHO Reiseliv-direktør Kristin Krohn Devold.

Nyheter
0

Soria Moria i Telemark

I oktober lanseres Soria Moria, et kunstsmykke av en badstue innerst i enden av Telemarkskanalen ved Dalen i Telemark. – Vi har stor tro på at dette vil skape økt trafikk til Telemarkskanalen, kommenterer daglig leder Pål Kleffelgård i Telemarkskanalen Regionalpark.

Nyheter
0

– Momsøkningen svir

Fire av ti reiselivsbedrifter mener regjeringens momsøkning på overnatting i stor grad har påvirket sommerens marginer.

Nyheter TN+
0

Fanget av turismen

Den enorme veksten i antallet turister som sprer seg ut over Europa er i ferd med å undergrave årsaken til at vi i det hele tatt reiser.

Nyheter
0

Toppår for SkiStar

Som en kommentar til dagens situasjon i SkiStar uttaler konsernsjef Mats Årjes: – Med virksomhetsåret 2017/18 bak oss er jeg stolt over at vi kan presentere enda et rekordår for SkiStar!

1 2 3 236