Surfing: Turisme

Events TN+
0

I et par tiår var reiselivsmessen på Sjølyst årets store begivenhet for aktørene i norsk reiseliv. Årets utgave på Telenor Arena virket som en skygge av den tidligere storheten. Står reiselivsmessen for fall, eller er den fortsatt liv laga? Vi dro til Finland i jakten på svaret.

Nyheter
0

Stabil kulde og mye snø har gjort at SkiStars anlegg har vært i full drift stort sett hele vinteren. Det bidrar til at SkiStar kan presentere historiens beste halvårsresultat. Og det før påsken opprinner.

Nyheter
0

Rekordmange har bestilt sommerferie til utlandet i år. Samtidig velger mange bort feriefavoritten Danmark. – Vi vil ha garantier for sol og varme, mener Norges landsjef for Novasol, Pia Buen.

Nyheter
0

Spår én prosent økning i flypriser og prisøkning på to til fire prosent på hotellrom første halvår 2018.

Nyheter
0

Nordmenn gjennomførte 15 millioner innenlandsreiser i 2017, som er opp ni prosent fra 2016. – Vi prioriterer reise når det går godt i økonomien, sier forbrukerøkonom om SSBs reiseundersøkelse for 2017.

Nyheter
0

Hver andre nordmann planlegger å reise bort i påsken. Av disse skal åtte av ti feriere i Norge, viser NHO Reiselivs årlige “påskegallup”. I en tilsvarende undersøkelse i regi av Virke skal fire av ti nordmenn ta påskeferie.

1 2 3 226