TUI med Ibiza på sommerprogrammet

TUI tilbyr flere hoteller over hele øya, både i de rolige områdene og nærmere sentrum. TUI tilbyr også sitt eget konsepthotell Sensatori, i den øvre enden av markedet.

0

– Ibiza har lenge vært et yndet feriemål for nordmenn. Her finner man både perfekte strender, turkis hav og vakker natur i kombinasjon med et yrende by- og uteliv. Ibiza tiltrekker seg reisende fra hele verden og har en helt egen atmosfære, sier Nora Aspengren Kommunikasjonsansvarlig i TUI.

TUIs tilbud på Ibiza
Cala Tarida – Cala Tarida er en ferieby ved en vakker badebukt vendt mot solnedgangen på vestre Ibiza.

Playa D´en Bossa Ibizas lengste strand og mest fargerike reisemål med vannsporter, strandklubb, restauranter, shopping og et klubbliv som lokker til seg kjente DJs.

San Antonio – et av Ibizas hotteste partyreisemål, med høy puls, strender og solnedganger du kan fylle Instagramkontoen med.

Santa Eulalia et feriested med småbyfølelse, mange bra restauranter, havn, håndverksmarked og fine sandstrender.

Avgang fra Oslo Lufthavn 1 gang i uken fra mai 2017 til oktober 2017. Også reisene til Ibiza har fleksible reiselengder, og er dekket av pakkereiseloven.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder