TUI lanserer Punta Cana

Den dominikanske republikk hadde ca 6,5 millioner besøkende i 2016 og forventer ytterligere vekst av nordiske kunder i 2017.

0

– Punta Cana er den ultimate drømmedestinasjonen. Her får man hoteller i verdensklasse og fantastisk vakre strender. Du kan ikke unngå å la deg rive med av den avslappede karibiske stemningen øya er så kjent for, sier Nora Aspengren Kommunikasjonsansvarlig i TUI.

Punta Cana har hoteller i verdensklasse og TUI tilbyr totalt 17 hoteller på øya, blant annet sine egne RIU-hoteller og TUI Sensimar. Reiselystne kan velge mellom alt fra overdådig luksus, badeland, gourmet all inclusive og swim-up rom til familiehoteller og hoteller kun for voksne. Samtlige hoteller ligger fra 0 til 400 meter fra stranden.

Den Dominikanske Republikk tiltrekker seg golfentusiaster fra hele verden, og Punta Cana har et bredt utvalg ulike golfbaner i vakkert terreng. Utfluktsmulighetene er også mange; fisking, byvandring og dykking er noe av det man kan utforske på øya.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder