Trysil får to Radisson Blu Resort-hotell

Park Inn Trysil skifter navn fra Park Inn Trysil til Radisson Blu Mountain Resort & Residences.

0

Fra sesongstart kan Trysil skilte med to flotte Radisson Blu Resort-hotell.

– For et lite sted som vårt er det unikt, mener general manager Pontus Åkesson.

Begge resorthotellene ligger med ski inn og ski ut. Det ene på sørsiden av fjellet, det andre på nordsiden. Radisson Blu Mountain Resort & Residences åpnet i 2011. Den 18. desember feirer resorthotellet femårsjubileum.

– Vi ønsker oss enda flere internasjonale gjester, og da er Radisson Blu Resorts et sterkere og riktigere varemerke for et hotell av denne typen. Det passer hotellet bedre rett og slett, ikke minst nå som SkiStar Business er lansert i Norge. En satsing som vi i alle høyeste grad vil være en del av, sier Pontus Åkesson.

I tillegg til endring av varemerke har hotellene en hel del nyheter å vise fram før skisesongen sparkes i gang i Trysil. Radisson Blu Resort Trysil åpner en helt ny restaurant 9. desember. Brasserie T er navnet og vil, ifølge Åkesson, bli en franskinspirert restaurant med nordiske innslag. 130 sitteplasser, ski inn og ski ut, bar og lounge-preget afterski som passer aktive gjester.

– Brasserie T håper vi skal bli en hyggelig møteplass for lokale og Trysils gjester. Jeg kan også nevne at vi har bygd om hele kjøkkenet og investert i nytt utstyr, sier Åkesson.

På toppen av Radisson Blu Resort Trysil bygges det en dronningsuite på hele 200 kvadratmeter, med tre bad, badstue, ti sengeplasser og fjellets beste utsikt.

– Det er den gamle baren I:C Blu vi bygger om. Nå har vi både en kongesuite og en dronningsuite. Og den bookes veldig bra. Dronningsuiten åpner til jul. Alt i alt gjør vi den største driftsrelaterte investeringen siden hotellet åpnet i desember 2008, forteller Åkesson.

Den mest synlige nyheten, i tillegg til navneendringen, på Radisson Blu Mountain Resort & Residences er ombyggingen av lunsj- og afterskibaren Stabben.

– Vi glasser inn hele uterestauranten, bygger ny scene og får 80 nye sitteplasser. Det vi gjør er en såkalt zoom-room-løsning, det vil si at vi kan skyve vekk tak og vegger når været tillater det. Det ser veldig bra ut og blir et stort løft for Stabben, sier Åkesson.

Begge hotellene er i positiv utvikling og har nå passert 200.000 gjestedøgn. Det er fortsatt vintersesongen som er mest travel, men sommer- og høsttrafikken er stigende, ifølge Åkesson.

Fakta Radisson Blu Mountain Resort & Residences 

  • Ligger på nordsiden av Trysilfjellet
  • 369 rom og leiligheter
  • 917 sengeplasser
  • 33.000 kvadratmeter stort
  • Åpnet desember 2011

Fakta Radisson Blu Resort Trysil

  • Ligger på Trysil Turistsenter
  • 210 rom og 43 leiligheter
  • 1.000 sengeplasser
  • 30.000 kvadratmeter stort
  • Åpnet desember 2008
Share.

About Author

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.