Toppturseilas i Nord-Norge

Både toppturer i Norge som aktivitet og cruise i nordområdene har medvind for tiden, og Arctic Haute Route tar mål av seg til å kombinere det beste fra begge verdener.

0

– Dette er gullrekka i nord for alle som ønsker en aktiv Nord-Norgeferie, sier daglig leder og eventyrer i Norwegian Adventure Company, Nina Kristine Madsen-Geelmuyden.

Arctic Haute Route byr på fjellturer i Nord-Norge og seilas mellom fiskevær og øyperler som Lofoten, Andørja, Senja og Kvaløya. Du seiler med nostalgiske Gamle Salten gjennom Nordland og Troms, og kommer til topps med utsikt og hav på alle kanter. Om bord kan man nyte en avslappet atmosfære, sammen med skreddersydde måltider fra det nordnorske kjøkkenet, oppdage kritthvite strender og ikke minst; Bli begeistret over en uslåelig kombinasjon av å seile inn til fjæresteinene, for så å utforske de fineste fjellområdene i nord.

En unik opplevelse for alle som ønsker seg mest mulig ut av Nord-Norges ferien og vil til topps på fjellturer i Lofoten, Andørja, Senja og Kvaløya, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Arctic Haute Route – Ski & Sail: Seks seilinger fra 5. til 25. april i 2018
Arctic Haute Route – Hike & Sail: Fire seilinger. *18-22 juli/*22-25 juli/*08-12 august/*12-15 august.
MS Gamle Salten: Kapasitet for 44 gjester, fordelt på 19 dobbelkabiner and seks enkeltkabiner
Alt inkludert: 4,5 dager (Nordgående sommer) eller 3,5 dager (sørgående sommer) overnattinger, alle måltider, sertifiserte guider, transport, sosialt.
Ferdighetsnivå: Fra nybegynner til trenede. Turene skreddersys etter deltakernes nivå.
Seilingsrute nordover: Onsdag til søndag: Svolvær/Lofoten, Andørja, Senja, Kvaløya/Tromsø
Seilingsrute sørover: Søndag til onsdag: Senja, Andørja, Lofoten/Svolvær

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder