Thon Hotels med storsatsing på lunsj

Bocuse d’Or-vinner Ørjan Johannessen har sammen med Thons kjøkkensjefer utviklet 50 nye lunsjoppskrifter til konferansegjestene.

0

Nå kan gjester ved Thons konferansehoteller forsyne seg fra en lunsjbuffet i verdensklasse. Kampen om konferansemarkedet er tøff, og for å skille seg ut har Thon Hotels samarbeidet med verdens beste kokk, Bocuse d’Or -vinner Ørjan Johannessen.

Fra hotellunsj til opplevelse

Martin Land, F&B-manager hos Thon Hotels, har selv jobbet som kjøkkensjef. Han vet hvor hektiske dagene på hotellkjøkkenet kan være, og er opptatt av å forsyne kjøkkensjefer og kokker med både gode verktøy og inspirasjon.

– Samarbeidet med Ørjan Johannessen er inspirerende. Sammen med ham har våre kjøkkensjefer laget en variert og spennende lunsjbuffet, med 50 spesialkomponerte oppskrifter. I tillegg står de selvsagt fritt til å variere med lokale spesialiteter, sier Land, som forteller at samarbeidet er like viktig internt som eksternt.

– Inspirerte kjøkkensjefer løfter buffeten fra nok en hotellunsj til en opplevelse. Vi er overbeviste om at dette lille ekstra vil gi ekstra fornøyde kunder, sier han.

Skal servere 1 million konferansegjester

For kjøkkensjefene ved alle Thon Hotels konferansehoteller har vært tett involverte i prosessen med utvikling av et nytt lunsjkonsept. Sammen med Ørjan Johannessen møttes de til en felles gjennomgang i Kautokeino, der de laget og smakte seg gjennom alle rettene. Sammen kom de frem til det de mener er den perfekte kombinasjon av retter som nå skal serveres til 1 million konferansegjester i løpet av året. Verdensmesteren selv er godt fornøyd med resultatet.

– Det er en rekke ting som jeg er skikkelig fornøyd med. Blant annet synes jeg den helbakte kyllingen er blitt en innertier! Det viktigste for meg var å lage gode oppskrifter som er gjennomførbare for et hotellkjøkken, og som kan holde høy kvalitet på buffeten i noen timer.

Johannessen ønsker å kvalitetssikre lunsjen personlig.

– Dette er et lunsjkonsept som er i stadig utvikling. Jeg kommer til å reise rundt for å sjekke hvordan det fungerer i praksis. Sammen skal vi sørge for at lunsjbuffeten holder seg på et høyt nivå, at kokkene trives – og gjestene gleder seg og nyter, sier han.

Share.

About Author

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.