Tester ut nytt billettkonsept

Fra i dag vil Lufthansas passasjerer som reiser til USA fra Norge, Sverige og Danmark for første gang ha muligheten til å bestille Light-billetten på utvalgte langdistanseflygninger på LH.com.

0

Den nye billetten er enda billigere enn alternativene fordi den kun inkluderer et kolli håndbagasje, og ingen innsjekkingsbagasje. Mat og drikke vil fortsatt være gratis for passasjerene.

Lufthansa introduserte tilsvarende valgmulighet på kontinentale ruter med stor suksess i 2015. På denne bakgrunn testes dette nå også på interkontinentale ruter.

Kunder som flyr fra Oslo har nå muligheten til å bestille Light-billetten på turer til New York (EWR, JFK), Miami, Orlando, Tampa, San Francisco og Los Angeles.

Light-billetten er tilgjengelig på turer fra 16. oktober, med en pris som starter på 2 300 kr (Oslo – New York).

Passasjerer som bestiller Light-billetten vil få samme service ombord som før. Man vil ha samme mulighet for å kjøpe tilleggsprodukter – som setereservasjon, eksempelvis.

– Nå vil våre skandinaviske passasjerer oppleve fordelene av et bredere utvalg av billetter på langdistanseruter, sier Gabriel Leupold, direktør for salg i Norden og Baltikum i Lufthansa Group.

– Light-billetten vil gi kundene våre muligheten til å skreddersy reisen til de respektive amerikanske destinasjonene i større grad. En sentral del av distribusjonsstrategien vår omhandler å finne de riktige kanalene for nye produkter som samsvarer med kundenes behov. Direct Connect-muligheter, som LH.com i dette tilfelle, gir fleksibiliteten til å kunne si hva kundene virkelig etterspør, sier Leupold

Ved bestilling av de utvalgte rutene på LH.com vil passasjerer som ønsker å fly økonomi-klasse få tre alternativer ved siden av Premium Economy Basic-produktet:

Light

Den nye Light-billetten er det rimeligste valget for passasjerer med kun håndbagasje, som ikke trenger billettfleksibilitet. Ombooking eller refusjon er ikke mulig ved valg av dette produktet. Kunder kan bestille et kolli ekstrabagasje (fra 60 USD per flygning), og bestille en setereservasjon opp til 48 timer før avgang ved å betale en ekstra avgift.

Basic

Basic-billetten inkluderer muligheten for å sjekke inn et kolli opp til 23 kg, i tillegg til et kolli med håndbagasje. Denne billetten gir også mulighet for passasjerer som ønsker å sikre seg sin foretrukne seteplass for et mindre beløp. Basic-billetten er mer fleksibel enn Light-billetten fordi den kan ombookes til en annen avgang på samme rute mot en avgift.

Basic Plus

Basic Plus-billetten inkluderer de samme vilkårene som Basic-billetten, men her får kundene også muligheten for refusjon av billetten mot en avgift.

Share.

About Author

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.