Teknologiløft for First Hotels

TravelClick og First Hotels har underskrevet en eksklusiv samarbeidsavtale som sikrer First Hotels’ gjester, samarbeidspartnere og ansatte tilgang til markedsledende hotellteknologi.

0

Gode løsninger for sentrale reservasjonssystemer, såkalte CRS’er, er et av de viktigste suksesskriteriene i reiselivsbransjen. Nylig skrev First Hotels under en avtale med en av de markedsledende aktørene, TravelClick.

– Med denne avtalen tar First Hotels et stort steg inn i morgendagens hotellteknologi. TravelClick har en unik plattform og vi kan nå tilby hele vår hotellportefølje ledende løsninger innen inntektsmaksimering, distribusjon og gjesteadministrasjon, sier Vibeke Raddum, admninistrerende direktør i First Hotels.

Rask utvikling
Det var flyselskapene som først ute med CRS-løsningene. Disse bidro til å holde orden på reservasjoner, kapasitet og reisende uansett om flyturen ble bestilt i Paris, Kairo, Houston eller Hong Kong. I dag er CRS-ene høyteknologiselskaper som i vesentlig grad sikrer inntektsoptimaslisering gjennom områder som reservasjons- og bestillingsmotorer, weboptimalisering og gjesteadministrasjon.

– Vi vurderte flere leverandører, men så tidlig at TravelClick utmerket seg. For det første er deres eksisterende tilbud svært godt, men vel så viktig er deres evne og vilje til å videreutvikle produktet, sier Raddum.

I år har selskapet blant annet videreutviklet en rekke prissettingsverktøy, datadrevne integrasjonsløsninger samt funksjonalitetsforbedringer. Flere nyvinninger kommer fortløpende.

– Vi vil gå igang med flere utviklingsprosjekter med First Hotels, blant annet en fullstendig integrert lojalitetspoenginnløsing med vårt egetutviklede program iHotelier Booking Engine 4.0. For å nå våre ambesiøse mål er vi avhengig av tett dialog og hyppig oppfølging av First Hotels-teamet, og vi ser frem til å utvikle flere transformative løsninger sammen med dem, sier Jan Tissera, administrerende direktør for internasjonalt salg i TravelClick.

Klar for Norden
Tissera legger ikke skjul på at TravelClick er mer enn klare for å innta Norden.

– Selv om vi er en global aktør med virksomhet i 176 land, er det ingen hemmelighet at vi i lengre tid har vært interessert i å finne en fremoverlent samarbeidspartener i det nordiske markedet. Dette fant vi i First Hotels og er sikre på at hotellkjedens gjester, samarbeidspartenere og ansatte vil nyte godt av denne avtalen.

Raddum deler Tisseras store forventninger:

– Dette er et samarbeid som Clicket fra første øyeblikk og som vi har store forventninger til.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.