Tapani Kauhanen til Aviareps

AVIAREPS, med 63 kontorer i 47 land, melder at Tapani Kauhanen er utnevnt til ny general manager Nordic Countries med umiddelbar effekt.

0

I stillingen er Tapani ansvarlig for alle General Sales Agents (GSA), salg, markedsføring og PR på vegne av AVIAREPS’ klienter i Sverige, Danmark, Norge, Finland og Island.

Tapani skal videreutvikle klientportfolioen, som blant andre består av selskaper som Air Europa, Air Madagascar, Air Namibia, Air TahitiNui, Avianca, Azerbaijan Airlines, Azul, Bangkok Airways, China Airlines, China Southern, Condor, Malaysia Airlines, Oman Air, Primera Air, Royal Jordanian, SunExpress, UIA, Xiamenair og Marriott Hotels.

Tapani startet sin karrière i reiselivet i 1991, som markedsanalytiker for KLM Royal Dutch Airlines i Sverige og Finland, og har tidligere jobbet for AVIAREPS i Stockholm mellom 1999-2002. Han kommer nå fra Viking Line, hvor han var ansvarlig for selskapets skandinaviske og internasjonale markeder. Tapani har bred erfaring fra turistindustrien, i tillegg til luftfart og hotell. Han er utdannet innen business administration og markedsføring ved Universitetet i Uppsala.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder