Syv av ti høstferier er solgt

– Høstferiene våre er alt utsolgt fra flyplasser som Molde, Kristiansand og Kristiansund. Alt i alt er mer enn syv av ti reiser allerede solgt, forteller kommunikasjonsdirektør i Ving, Tonje Løkaas Fossum. Etter en sånn passe norsk sommer ønsker mange seg nå ifølge Løkaas Fossum en uke med sol og sommer før vinteren setter inn

0

– Høstferiene våre er alt utsolgt fra flyplasser som Molde, Kristiansand og Kristiansund. Alt i alt er mer enn syv av ti reiser allerede solgt, forteller kommunikasjonsdirektør i Ving, Tonje Løkaas Fossum.

Etter en sånn passe norsk sommer ønsker mange seg nå ifølge Løkaas Fossum en uke med sol og sommer før vinteren setter inn for fullt.  Og det er først og fremst Kanariøyene som lokker, spesielt Gran Canaria og Tenerife. Mange velger også å legge høstferien til Middelhavet, som Mallorca og Hellas, forteller kommunikasjonsdirektøren.

– Sesongen i Middelhavet varer til midten av oktober, så det er fortsatt godt og varmt der på den tiden, sier Løkaas Fossum.

I følge henne er som det fortsatt er håp for de som ikke har vært like tidlig ute med bestilling av høstferien.

– Om charterflyene er fulle har vi også et stort utvalg av reiser med rutefly, både til Middelhavet, til storbyer og for de som vil reise enda lengre bort, avslutter Tonje Løkaas Fossum.

Share.

About Author

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.