Stordalen seiret i Sverige

Det ble storseier for Nordic Choice Hotels og eier Petter A. Stordalen, da Grand Travel Award delte ut priser til de beste aktørene i den svenske reiselivsbransjen.

0

Nordic Choice Hotels hentet hjem prisen for Årets Hotellkjede og Petter A. Stordalen ble kåret til Årets Leder i bransjen.

Spenningen var stor under Grand Travel Awards gallamiddag i Stockholm. Endelig skulle det avgjøres hvem som var kåret til reisebyråenes favoritt-hotellkjede og lederskikkelse. En strålende glad Petter A. Stordalen kunne innta scenen som vinner av både Årets Hotellkjede og Årets Leder.

– Jeg er utrolig stolt, og kan avsløre at det ligger et målbevisst og strategisk arbeid bak dobbeltseieren. Mine 13 000 medarbeidere er det aller viktigste vi har. Det er de som gjør meg bra, men enda viktigere gjør de at gjestene våre får fantastiske opplevelser når de besøker våre hoteller. Begge disse utmerkelsene kommer vi stolt til å dele på i Nordic Choice Hotels, og bruke som oppmuntring til å fortsette å levere uforglemmelige gjesteopplevelser, sier eier og styreleder i Nordic Choice Hotels, Petter A. Stordalen.

Avstemningen i kategorien “Beste Hotellkjede” gjøres av svenske reisebyråer på bakgrunn av kriteriene service, produkt og markedsføring. Juryen gjør en overordnet bedømmelse av bedriftene i hver kategori, for eksempel hvor aktivt bedriften har vært på markedet det siste året, produktutvikling og nytenkning, økonomisk prestasjon og hvordan bedriften oppleves hos gjesten og i reisebyrå-leddet. Nordic Choice vant nylig den tilsvarende prisen under Grand Travel Award i Norge, og en glad Petter A. Stordalen kunne dermed hente hjem “The Double”..

Årets leder kåres blant 50 sjefer innenfor reiselivsbransjen.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder