Stordalen i storform åpnet nytt hotell

500 feststemte mennesker med Petter Stordalen i sedvanlig storform åpnet torsdag kveld Nordic Choice Hotels nye storsatsning i Norges paradegate, Comfort Hotel Karl Johan.

0

– Med en av Oslos flotteste bakgårder og fransk bistro med uteservering midt på Karl Johan, er det fantastisk hyggelig at vi får sol og 20 grader når vi endelig ønsker velkommen til fest. Dette hotellet er verdens beste utgangspunkt for å oppdage byen, og vi ser frem til å gi våre gjester magiske hotellopplevelser i mange år fremover, sier Robert Holan, hotelldirektør på Comfort Hotel Karl Johan.

I bakgården i Karl Johans gate 12 var det Comfort Hotel Karl Johans egne husmusikere, Need Music, som åpnet showet. Deretter ønsket Petter Stordalen på sedvanlig vis velkommen til fest, før Klovner i Kamp og Admiral P inntok scenen.

– En skulle nesten tro det var en lov som sa at hovedgater verden over er forbeholdt dyre hoteller. Det holder ikke når gjestene vil ha den beste beliggenheten til den beste prisen! Her på Comfort Hotel Karl Johan får du hovedgate til prisen av bakgate, boulevard på budsjett, og vi gleder oss til å se dette hotellet yre av liv, sa Petter Stordalen i åpningstalen sin.

Festen markerte også åpningen av Comfort Hotel Karl Johans eget musikkstudio, og den offisielle avdukingen av Atle Østrems kunstverk i bakgården.

Comfort Hotel Karl Johan er det femte Comfort-hotellet i Oslo, og ligger i de tradisjonsrike gårdene Frølichgården og Hoppegården, med inngang fra Karl Johans gate 12.

Fakta Comfort Hotel Karl Johan

  • 181 rom
  • 2 bakgårder
  • Restaurant, bar og stor gym
  • Eget musikkstudio
  • Åpnet 12. mars 

Comfort Hotels er en del av Nordic Choice Hotels, en av Nordens ledende hotellselskaper med 178 hoteller på mer enn 100 destinasjoner i Skandinavia og Baltikum. 

Share.

About Author

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.